BæreYoga

Arrangementsinformasjon
Default file 1509009531

På bæreyoga gjør du tilpassede øvelser mens du bærer barnet ditt på magen. Du får alle fordelene ved vanlig yoga - styrke, avspenning og fornyet energi - samtidig som du kan være sammen med barnet ditt.


Klassen passer fra barnet er 6 uker gammelt til det er blitt mobilt, altså kryper, krabber eller går. Du behøver ikke ha trent yoga tidligere, men du bør ha fått litt styrke i bekkenmuskulaturen. Du kan låne yogamatte gratis.

 Selvom mange babyer trives godt i bæretøyet er det selvfølgelig ikke avgjørende at barnet sover stille og rolig for at du skal få noe ut av timen. Vi trener yoga på barnas premisser, og vil knerten heller ligge ved siden av deg på matta er det selvfølgelig helt greit. Må du amme, skifte bleie eller gjøre andre nødvendige omsorgsoppgaver underveis i timen er det også helt i orden. Noen timer senker roen seg over både voksne og barn, andre ganger blir det litt hyl og skrik, og andre lyder, med dette er vi alle vant til og vi takler utfordringene sammen.

Du må ha med eget bæretøy og være komfortabel med å bruke det. Trenger du hjelp eller veiledning med bæring kan du ta kontakt med Oslo slyngebibliotek, Bæreglede, eller Bærehjelpen.

Klassene holdes hos Presence Yoga på Bislett i Oslo. Du kan melde deg på én, eller flere timer, det er opp til deg. Vi gjør de samme øvelsene hver time, så det gjør ikke noe om du "mister" en time.

OBS! Begrenset antall plasser, kun 6 deltagere pr. time!

baby
yoga
barsel
barselyoga
babyyoga
bæreyoga
babywearing
babywearingyoga
permisjon
foreldrepermisjon